su kaçak tespiti Secrets

Wiki Article

Bizi tercih ettiğinize asla pişguy olmayacağınızı bilmenizi istiyor, ihtiyaç duyduğunuz her an bizlere telefon ile ulaşabileceğinizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek bare minimum hasar ile onarım yapıyoruz.

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su ve soğuk su tesisatınızı check ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile buluyoruz.

Profesyonel cihazlar ile Şu kaçağı tespiti Kırmadan dökmeden Montaj tamirat tadilat Profesyonel ekip ile Müşteri memnuniyeti önceliğimiz her zaman

You can email the location owner to allow them to know you had been blocked. Make sure you involve That which you had been accomplishing when this website page arrived up along with the Cloudflare Ray ID observed at The underside of the site.

Evde kullanmadığım bir ceşmeden duvarla cesme arasinda su akıyor heryeri ıslatmış. Vanayı kapattım şuan su su kaçağı tespit durdu ama biraz da olsa açıldığında fayansla musluk arasindan yine su kaciriyor.

Binamızda su tesisatçısı su kaçağı var ama hangi dairede su sızıntısı olduğunu bilmiyoruz. Makinayla tespit edilmesi gerekiyor sanırım, acil fiyat verir misiniz?

işini düzgün ve temiz yapan bi kardeşimiz ben gayret memnun kaldım fiyatta da propertyımcı oldu sağolsun herkese tavsiye ederim

Araştırmanızı gerek yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta iyi iscilik su tesisatçısı uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam hayirli islerin olsun

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla su kaçağı tespiti kullandığımız cihazlardan biridir.

Piyasada ucuz cihazlarla iş yapmaya çalışanların aksine ABD ve Alman malı cihazlar kullanmaktayız bu sayede kaçak bulma oranımız %99 dur.

Şimdi banyomun farklı bir yerinde yine su kaçağı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Soru : İstanbul Arnavutköy'de apartmanın 3.katında oturuyorum. Kış mevsiminde çocuklarımın yanına gittiğim için daire boş kalıyor. Geç kış mutfak lavabosunun altında ki ince borular patlamış ve evi su basmıştı. Boru patlaması sonrasında alt komşuları aradılar.

Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su evimin ucinden su kaçak tespiti cikiyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Report this wiki page